📷 Leon Goretzka krijgt fanmail en vraagt volgers naar antwoorden: "Ik kom je hoofd afhakken"

11 november 2019 22:10

Voor een topsporter is het leven soms niet makkelijk. Je moet met de druk kunnen omgaan en ook met de vele tegenstanders. Zo ook Leon Goretzka.

Niet enkel in een voetbalstadion krijg je als voetballer veel over je heen, maar ook in je mailbox. Leon Goretzka heeft namelijk wel een heel grote fan, die hem veel verwenst. De 24-jarige middenvelder van Bayern München deelde op zijn Twitterpagina een foto met e-mails van Ben W. De afgelopen week had Goretzka meermaals berichten ontvangen van meneer W. Maar daar leek de Duitse middenvelder zich weinig van aan te trekken. 

"Er komen vluchtelingen je hoofd afhakken", was het laatste bericht dat hij kreeg. “Stuur Merkels vluchtelingen om je hoofd af te hakken, rotzak”, “ik zal je hoofd afhakken”, “ik stuur de kleinzoon van Osama Bin Laden om je hoofd af te hakken”, was er onder andere nog te lezen. Vooral vaak hetzelfde. Aan originaliteit dus geen gebrek bij Ben. 

Goretzka zelf maakte zich niet druk in zijn fanmail. “Op zondag lees ik altijd graag de fanmail die de hele week is blijven liggen. Wat zal ik hem antwoorden?”, schreef hij op zijn Twitterpagina.

Dante Bellon

Bundesliga \\ Bayern München
 
 
Reacties.