Lamkel Zé spreekt over schorsing én unieke primeur: "Misschien beter nu" en "Wordt heel intens"


Foto: © photonews 11 november 2019 16:55

Didier Lamkel Zé maakte opnieuw indruk voor Antwerp tegen Club Brugge en zat dit seizoen al aan vijf goals en vier assists in alle competities samen. Geschorst na de interlandbreak? Dat vindt hij niet eens zo erg, want er komt nu ook een mooie primeur voor hem aan.

Didier Lamkel Zé is namelijk voor het eerst opgeroepen voor de A-ploeg van zijn land Kameroen. De middenvelder van Antwerp wordt maandag verwacht in Kameroen voor de interlands tegen Kaapverdië (13/11) en Rwanda (17/11) in het kader van de kwalificaties voor de Afrika Cup 2021.

"Ik ga er van genieten, het wordt zeer mooi want het zullen mijn eerste interlands zijn", aldus Lamkel Zé na de wedstrijd tussen Antwerp en Club Brugge daarover. "Ik kijk er naar uit om tussen de selectie te lopen, het zal wel plezant zijn."

Misschien is het beter om die schorsing nu te hebben

Daarna moet Lamkel Zé wel een match tegen Gent missen, want hij pakte tegen Club Brugge zijn vijfde gele kaart van het seizoen: "Jammer van mijn schorsing, inderdaad. Aan de andere kant: er komen nu heel wat wedstrijden kort na elkaar en ook die twee interlands zullen intens zijn."

"Misschien is het beter om die schorsing nu te hebben, dan later in die reeks. We spelen twee keer tegen Genk, er is de Beker, ...", blikte de speler van Antwerp vooruit naar een erg drukke maand november en begin december. Antwerp speelt namelijk ook nog de inhaalwedstrijd tegen Gent op donderdag 21 november.

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Kameroen
 
 
 
Reacties.