Henry, de held van Leuven: "Nu ook de tweede periode pakken en dan is het werk af"


Foto: © photonews 11 november 2019 10:20

OH Leuven heeft zich vrijdag in een positie gezet waarmee ze de rest van het seizoen met vertrouwen kunnen tegemoet zien. De Vlaams-Brabanders gaan in ieder geval al strijden voor promotie. Met dank aan Thomas Henry, die de enige treffer maakte in Virton.

Henry zit al aan acht stuks. De sterke spits is al sinds zijn komst enorm belangrijk voor de ploeg. "Het is uiteraard altijd fijn om beslissend te kunnen zijn voor je ploeg. Zeker als dat dan ook nog eens lukt in zo’n belangrijke wedstrijd als vrijdag op het veld van Virton en in een onderling duel voor de eersteperiodetitel. “Maar noem dit alsjeblieft niet de overwinning van Thomas Henry. Het is een zege van de hele ploeg. Trouwens, zonder die voorzet van Mercier,zou ik nooit gescoord hebben", vertelt hij op de clubwebsite.

“We hadden voor aanvang van de topper tegen Virton een heel erg goed gevoel en hebben de klus geklaard. Uiteraard was het belangrijk om op voorsprong te komen. Eens dat lukte, wisten we dat we het niet meer zouden afgeven. Dank ook aan de supporters die ons heel de wedstrijd zijn blijven steunen. Het is echt de periodetitel van iedereen.”

Maar het werk is nog niet af. “We zijn nog maar halfweg hé”, aldus de Fransman. “We moeten doorgaan op dit elan en ook die tweede periode pakken. Het werk is nog niet af.”

1e klasse B \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.