Nainggolan wil het ongelijk van Inter bewijzen en komt terug op moeilijke relatie met ultra's: "Zwakkelingen kussen meteen het clublogo om zich populair te maken"


Foto: © photonews 12 november 2019 22:02

Radja Nainggolan scheert hoge toppen met Cagliari Calcio. De middenvelder was afgelopen weekend met drie assists en een doelpunt dé man. Wat moet Inter denken als ze die prestaties zien?

Radja Nainggolan kon vorig seizoen - mede door extrasportieve perikelen en een resem blessures - nooit potten breken bij Internazionale FC. De voormalige Rode Duivelt toont bij Cagliari Calcio dat hij nog steeds één van de beste middenvelders van de Serie A is. 

“Natuurlijk wil ik het ongelijk van Inter bewijzen”, draait Il Ninja niet rond de pot in Sportweek. “Niet in één wedstrijd, maar een seizoen lang. Of ze spijt hebben dat ze me hebben laten gaan? Dat moet je aan hen vragen.” (grijnst)

Of Inter spijt heeft dat ze me lieten gaan? Dat moet je aan hen vragen - Radja Nainggolan

In Milaan vond Nainggolan nooit zijn draai. Ook zijn relatie met de ultra’s was allesbehalve hartelijk. “Mijn eerlijkheid werd niet geapprecieerd door de fans. Zwakkelingen kussen meteen het clublogo om zich populair te maken. Zo ben ik niet. Ik ben bij Cagliari en AS Roma uitgegroeid tot icoon omdat ik altijd alles gaf op het veld.”

Serie A \\ Inter Milaan \\ Cagliari
 
 
 
Reacties.