Trebel reist tijdens revalidatie naar Al Shabab, Anderlecht hoop alsnog op een deal


Foto: © photonews 13 november 2019 06:35

Na stevig geflirt tussen Al Shabab en Adrien Trebel tot aan het sluiten van de transfermarkt in het Midden-Oosten zag Anderlecht de deal niet doorgaan. Nu is de middenvelder opnieuw naar Al Shabab afgereisd.

Vincent Kompany maakte er geen geheim van dat Adrien Trebel een overbodige speler was geworden bij Anderlecht. De grootverdiener haalde de selectie niet meer dit seizoen, tot er personeelsproblemen waren op het paars-witte middenveld. Toen kreeg hij opnieuw zijn kans en sinds de komst van Vercauteren kon hij zich weer volwaardig voetballer noemen.

Medewerking van Anderlecht

Een oud euvel aan zijn knie speelde weer op en de Fransman moest onder het mes. Nu revalideert hij en maakt hij van de interlandbreak gebruik om naar het Midden-Oosten af te reizen. Naar Al Shabab, de club waarmee hij enkele maanden geleden ook stevig flirtte.

Toen ging de deal niet door omdat hij het niet zag zitten om met zijn gezin naar de woestijn te verhuizen. Nu zou hij het opnieuw overwegen, weet Het Nieuwsblad. Trebel heeft niet de makkelijkste tijd achter de rug bij Anderlecht en ook de club zal zijn medewerking blijven verlenen. De 28-jarige Fransman weegt immers op het budget.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Al Shabab
 
 
 
Reacties.