Ex-spits van Chelsea doet het nu goed in Spanje, maar in Engeland ging hij door een moeilijke periode: "Ik wilde met niemand praten"

14 november 2019 08:51

Alvaro Morata kende een moeilijke tijd bij Chelsea. Hij speelde 74 wedstrijden voor de Engelse topclub, maar hij was nooit echt een vaste waarde. De Spaanse aanvaller genoot naar eigen zeggen niet van zijn tijd in Engeland.

Bij de Spaanse TV-show Jugones geeft Morata meer uitleg over zijn periode bij Chelsea. "Ik ging door een moeilijke periode. Ik wilde met niemand praten en ik had ook nergens zin in. Mijn enige doel was nog om te spelen voor Spanje op het WK."

Morata wilde ergens ver weg gaan voetballen. "Ik wilde ergens naartoe waar geen druk was. Ik wilde niet stoppen met voetballen, maar ik wilde ergens naartoe waar het niet nodig was om elk weekend te moeten winnen."

Atlético Madrid

Morata speelt nu al een tijdje voor Atlético Madrid en hij doet het daar goed. Hij speelde in totaal al 30 wedstrijden voor de Spaanse topclub en daarin was hij goed voor 13 doelpunten. Hij scoorde zelfs in de afgelopen zes wedstrijden. 

Nils Wens

Premier League \\ La Liga \\ Chelsea \\ Atlético Madrid
 
 
Reacties.