Drie opties voor Genk, maar het beloven moeizame onderhandelingen te worden


Foto: © photonews 16 november 2019 08:09

Racing Genk heeft na het ontslag van Mazzu dringend nood aan een nieuwe T1. Er liggen nog drie pistes op tafel voor Dimiti de Condé, maar het belooft niet eenvoudig te worden voor de top van Racing Genk.

Eerder deze week lieten we al weten dat de jonge Duitser Hannes Wolf (38) een optie is. Hij zat donderdag al rond de tafel met de Limburgers. Hij was onder meer aan de slag bij Stuttgart en HSV, en leerde de kneepjes van het vak onder andere van Jurgen Klopp en Thomas Tuchel. Momenteel zit hij zonder club.

Een tweede optie is om het duo Besnik Hasi en Bernd Thijs terug te halen naar Racing Genk. Beide spelers hebben een verleden als speler bij de landskampioen. Bovendien kennen ze de Jupiler Pro League, wat een heel groot pluspunt is, zo liet Dimitri de Condé al uitschijnen. Hasi en Thijs zijn nu nog slag bij Al Raed in Saudi-Arabië. Het zal dus een dure affaire worden om hen naar België te halen.

En dan is er nog Bernd Storck. De charismatische Duitser is sinds kort aan de slag bij Cercle, na een knappe periode bij Moeskroen. Een nieuwe overstap naar Genk zou dus gevoelig kunnen liggen. Te meer omdat Storck een uitgebreide medische en fysieke staf wil meebrengen, terwijl de landskampioen al over een sterke staf beschikt.

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.