Marvin Ogunjimi keert terug naar Lierse Kempenzonen: "Ik kan iedereen recht in de ogen kijken"

16 november 2019 09:23

Marvin Ogunjimi kende een kortstondig avontuur bij Lierse Kempenzonen. Hij belandde er begin dit jaar, maar werd in augustus (in volle voorbereiding) aan de kant gezet. Momenteel is hij aan de slag bij Patro Eisden... de tegenstander van Lierse Kempenzonen vanavond.

En zo keert de ex-Rode Duivel en globetrotter Marvin Ogunjimi voor een avond terug naar het Lisp. "Ik heb hoegenaamd geen revanchegevoelens", vertelt Ogunjimi aan GvA. "Ik heb met veel spelers contact gehouden. Ook met de fans heb ik een sterke band. Ik heb het er zes maanden naar mijn zin gehad en het mocht voor mijn part best langer duren, maar enkele mensen hebben daar anders over beslist. Maar ik kan iedereen recht in de ogen kijken."

"Het liep echt niet in het begin van het seizoen, toen ik er nog was. Als je dan ziet dat Lierse Kempenzonen amper 3 op 21 haalt in de eerste zeven competitiewedstrijden, dan ligt het probleem niet bij Marvin Ogunjimi."

"Misschien was het anders gelopen als Urbain Spaenhoven gebleven was. Hij heeft me altijd gerespecteerd en wist hoe hij me aan moest pakken. Ik heb dan ook enorm veel respect en bewondering voor die man", besluit Ogunjimi.

Dennis Rosiers

Patro Eisden Maasmechelen \\ Lierse Kempenzonen
 
 
Reacties.