Bayern München zet opnieuw zinnen op Duits talent, dat eerder al de overstap kon maken

17 november 2019 07:48

Het ziet ernaar uit dat Bayern München binnenkort weer een talent rijker is. Leroy Sané kampt momenteel nog met een zware blessure, maar dat belet de Duitsers niet om vol voor de landgenoot te gaan.

Afgelopen zomer had Bayern München concrete interesse in de Duitse aanvaller van Manchester City, maar tot een akkoord kwam het niet. Desondanks hoopt de club uit Beieren om he goudhaantje toch nog binnen te halen. 

Volgens The Telegraph zou Manchester City zich al voorbereiden op een vertrek van de 23-jarige Sané. Vorige zomer gooide de knieblessure waar Sané nog steeds mee kampt roet in het eten van de transfergeruchten. Maar de Duitser herstelt sneller dan verwacht en daarom is Bayern weer op de proppen. 

De vraagprijs van 160 miljoen wil Der Rekordmeister door de blessure graag naar beneden zien gaan. Volgens het Engelse dagblad mikken de Duitsers op een zomertransfer aangezien Sané niet voor de winter terug zal zijn. City zou zelfs al denken aan een vervanger. Mikel Oyarzabal (22) is momenteel eigendom van Sociedad, maar door een clausule van 75 miljoen euro kan hij vertrekken.

Sané speelde voor zijn vertrek naar Manchester City al in Duitsland bij Schalke 04, waar hij doorbrak al speler.

Dante Bellon

Premier League \\ Manchester City \\ Duitsland
 
 
Reacties.