Ophef in Napels: ziet Dries Mertens helft van zijn loon verdwijnen?


Foto: © photonews 17 november 2019 13:27

Vorige week maakten de Napoli-spelers het nogal bont na het 1-1-gelijkspel van hun club tegen Salzburg. Na de 2-1-nederlaag tegen AS Roma eiste de voorzitter dat de spelers een ganse week op afzondering gingen. Zij bedankten vriendelijk en trokken gewoon naar huis.

En met die actie kon voorzitter Aurelio De Laurentis alles behalve lachen. Nu is hij van plan om Dries Mertens en co. gepast te straffen.

Zo wil de president de helft van het spelersloon aftrekken. Sinds het voorval mogen de spelers ook niet meer praten met de media. Napoli lanceerde op Twitter ook een statement dat als Eljif Elmas voor de Macedonische pers zou praten, hij kennelijk gestraft zou worden. "SSC Napoli kan bevestigen dat Elmas met de media sprak zonder onze toestemming gedurende de huidige persstop. Daarom behouden wij ons het recht hem te straffen."

Dat zorgde voor veel ophef in de Italiaanse havenstad. De fans en media zijn er nu van overtuigd dat de hele situatie een tikkende tijdbom is geworden. Zeker nu volgens Tuttosport de voorzitter zijn spelers ook nog eens wil straffen.

Serie A \\ Napoli
 
 
 
Reacties.