Bob Peeters ziet een nieuwe uitblinker bij KVC Westerlo: "Hij is nu echt klaar voor het grote werk"

18 november 2019 20:18

Zondagavond ging KVC Westerlo met 3-5 winnen op het veld van KSV Roeselare. Coach Bob Peeters was na afloop uiteraard tevreden. Hij had het in een interview bij Proximus over één speler in het bijzonder.

Zondagavond vielen er wel meer spelers op bij Westerlo. Kurt Abrahams maakte voor de pauze indruk met twee doelpunten en een assist, Igor Vetokele was bijna niet van de bal te zetten en maakte ook een doelpunt. Verder maakten ook Gilles Dewaele (2 assists), Stephen Buyl (doelpunt en een assist) en Lukas Van Eenoo een goede beurt.

Na afloop had Bob Peeters het over Kader Keita. De jonge Fransman werd afgelopen zomer overgenomen van Lille en speelde opnieuw een prima wedstrijd: "De keuze voor Keita op het middenveld bleek uiteindelijk de juiste te zijn. Hij is nu enkele maanden bij ons en je ziet dat hij nu echt goed weet wat hij moet doen. Hij is nu klaar voor het grote werk en positioneel staat hij goed. In elk geval een pluim aan mijn volledige team vandaag. We hebben laten zien tot wat we in staat zijn."

1e klasse B \\ Westerlo \\ Roeselare
 
 
 
Reacties.