Einde van de soap? Selemani is na drie maanden speelgerechtigd bij KV Kortrijk


Foto: © photonews 21 november 2019 16:38

Drie maanden na zijn felbetwiste overstap van Union naar KV Kortrijk is Faïz Selemani eindelijk speelgerechtigd. Dat heeft een rechter in kortgeding beslist.

KV Kortrijk meldt het nieuws via de clubsite. Union viel in augustus uit de lucht toen hun voormalige sterkhouder een contract voor drie jaar tekende in het Guldensporenstadion.

De 26-jarige linksbuiten en Les Unionistes leefden al langer op voet van oorlog. De Brusselse club schakelde op een bepaald moment zelfs een bewakingsfirma in om de aanvaller de toegang tot de trainingen te ontzeggen. 

Toen Selemani maar niet speelgerechtigd geraakte, dreigde hij er zelfs mee de competitie te laten stilleggen. Zo ver kwam het uiteindelijk gelukkig niet.

KV Kortrijk speelt zondagavond op het veld van Anderlecht. Uit een kort bericht op de clubsite valt af te leiden dat hij meteen minstens op de bank zal zitten: “De club is verheugd deze speler, die de laatste maanden op training al getoond heeft een absolute meerwaarde te zijn voor de A-kern, eindelijk te kunnen opstellen.”

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.