Refaelov komt met onthulling na zege van Antwerp: "Ik ben blij dat het binnen de club is gebleven"


Foto: © photonews 21 november 2019 23:30

Lior Refaelov heeft laten zien dat hij nog altijd van waarde kan zijn voor Antwerp. Tegen Gent was de Israeliër nog eens titularis. Dat was toch al een geruime tijd geleden en daar was een goede reden voor. Het werd wel bewust binnenskamers gehouden.

Er zat dus meer achter zijn periode als invaller dan op het eerste gezicht het geval leek. "Door een privésituatie had ik even een break nodig. Ik ben blij dat het binnen de club is gebleven. Er is iets voorgevallen buiten het voetbal, in mijn privéleven. Het is nog niet volledig achter de rug, maar ik hoop dat alles wel opgelost zal geraken."

Ik voel veel respect binnen de club - Lior Refaelov

Daarvoor moest Refaelov er in de eerste plaats zelf sereen kunnen mee omgaan. Vandaar de geheimhouding. "Ik wilde het niet publiek maken. Ik had gevraagd om het binnen de club te houden. Het was moeilijk, maar ik voel veel respect binnen de club."

Kwam zijn statuut als bankzitter er dan helemaal niet door sportieve keuzes? "Misschien was het de twee samen. Ik wens het niemand anders toe. Het belangrijkste is dat mijn familie en ik ervan kunnen herstellen en dat ik beetje bij beetje weer in mijn ritme kan geraken."

De fighting spirit was er - Lior Refaelov

Afgaande op zijn prestatie tegen Gent mag dat laatste geen probleem zijn. De overwinning is een geweldige opsteker voor hem en voor de ploeg. "De fighting spirit was er. Het is heel positief dat we na de eerste ronde bij de top drie staan. Ook al hebben we punten laten liggen door onnodige nederlagen. We hebben nu de twee beste ploegen verslagen. Dat geeft veel motivatie voor de terugronde."

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.