Berahino blikt terug op eerste maanden bij Zulte Waregem en komt met blessure-update

21 november 2019 12:59

Toen Saïdo Berahino deze zomer neerstreek bij Zulte Waregem, werd er met de nodige scepsis gereageerd. In tien wedstrijden vond hij toch al vier keer de weg naar doel.

De spits die in januari 2017 voor bijna veertien miljoen euro overstapte van West Bromwich naar Stoke City voelt zich goed in het Regenboogstadion. Eind oktober viel hij jammer genoeg uit met een scheurtje aan de mediale band.

“Na drie weken revalidatie zit ik op schema”, vertelde Burundees op het twitterkanaal van de club. “Ik begin al terug voorzichtig te lopen.”

“Ik ben dankbaar voor hoe ons seizoen op dit moment verloopt. Volgens mij hebben we een goede eerste seizoenshelft gespeeld. We hebben nog veel werk voor de boeg, maar ik ben er zeker van dat de fans een grote rol zullen spelen.”

Maar wanneer mogen we Berahino opnieuw op het veld verwachten? “In december”, bleef hij op de vlakte. Zulte Waregem neemt het in de laatste maand van het jaar op tegen Sint-Truiden (beker), AA Gent, nog eens Sint-Truiden en Cercle Brugge.

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.