Jubileum en deel één van tweeluik in inhaalmatch tussen Antwerp en Gent


Foto: © photonews 21 november 2019 11:00

Een clash tussen een team met groot potentieel dat zijn veerkracht teruggevonden heeft en de ploeg in vorm, dat staat ons donderdagavond te wachten in de inhaalmatch tussen Antwerp en Gent. Bovendien is het ook de viering van een jubileum.

László Bölöni  zit immers voor de honderdste keer op de bank als trainer bij Antwerp. De Roemeen stond recent zwaar onder druk, maar zijn vel werd gered door een zege tegen leider Club Brugge. De perfecte reactie na een 1 op 6 tegen Genk en Moeskroen. De Great Old wil nu op het recept van die wedstrijd voortbouwen om verder op te rukken.

In het begin van het seizoen had Gent nog last van een uitcomplex, maar daar hebben de Buffalo's mee afgerekend na een knappe triomf in Wolfsburg en de Europa League en een overwinning in de Luminus Arena. Thuis presteren ze sowieso heel sterk en zo hebben ze de tweede plaats ingenomen in de stand. De voorbereiding verliep hectisch door de interlandperiode, maar de internationals zijn tijdig teruggekeerd.

Geen Lamkel Zé

Defour en Quirynen kunnen bij Antwerp binnenkort de groepstrainingen hervatten, maar missen dus wel nog deze inhaalmatch. Borges begint op korte termijn aan zijn revalidatie. Pius, Opare en Lathouwers werken eveneens aan hun herstel. Lamkel Zé is geschorst. Bij Gent ontbreekt uiteindelijk enkel Chakvetadze. Na het treffen op de Bosuil ontmoeten beide teams mekaar zondag al opnieuw in de Ghelamco Arena.

Kan jij de uitslag van Antwerp - Gent voorspellen? Bij een zege van één van beide teams kun je meer dan twee keer je inzet terugverdienen! Bij een gelijkspel is dat zelfs meer dan drie keer!

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.