Bob Peeters moet opvallende vaststelling doen


Foto: © photonews 23 november 2019 08:41

Het was toch wel een opdoffer waar Bob Peeters en zijn spelers vrijdagavond mee te maken kregen. Het positieve uit de vorige matchen kon niet echt worden doorgetrokken, toch niet in de eerste helft. Peeters zag dat het uitgerekend na het doelpunt van zijn team stroever ging lopen.

De 1-0 van Christian Brüls had dus een averechts effect. "We stonden goed tot we het openingsdoelpunt maakten. Ofwel schakelde Leuven daarna een versnelling hoger, ofwel waren wij het die begonnen achteruit te lopen. Er overviel ons een beetje stress, denk ik. Daardoor maakten we foute keuzes".

Dom balverlies

Naast de decision-making die te wensen overliet, was het bij momenten ook gewoon erg slordig. "We hadden het vooral moeilijk in balbezit. Normaal is dat een kwaliteit van ons, maar we waren toch wel kwetsbaar. Leuven kreeg een aantal kansen na dom balverlies bij ons. Er waren nog momenten waarbij we er niet goed uitzagen", besefte Peeters.

Toch slaagde zijn ploeg er nog in de rug te rechten. Na de pauze had de thuisploeg wel overwicht, maar kon het dat niet meer omzetten in doelpunten. "n de tweede helft hebben we een ander Westerlo gezien en hebben we het moment met Igor Vetokele om de 2-2 te maken. In 1B moet je die momenten pakken." 

1e klasse B \\ Westerlo \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.