Christian Benteke vindt tweede adem, maar is vooral ook bankzitter in Londen: "Dat interesseert me niet"

23 november 2019 09:57

In de laatste EK-kwalificatiecampagne was hij daar plots: Christian Benteke. De aanvaller van Crystal Palace blies een tweede adem uit en verlengde zijn contract in Londen. Al was daar niet altijd zekerheid over.

Christian Benteke scoorde in de laatste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus twee keer. Een herontdekking van zichzelf? Want ook zijn contract bij Crystal Palace werd verlengd.

"Ik heb eerst goed overlegd met mijn vrouw en makelaar. Uiteindelijk ben ik graag in Londen, is zij hier graag en zijn onze kinderen meer Engels dan Belg", vertelt Benteke in Het Nieuwsblad. "We wonen hier al sinds 2016 en ik wil mijn familie niet achterlaten."

Toch verlengde Benteke maar met één jaar terwijl hij naar China en Turkije kon. "Dat laatste weet ik niet. Ik volg de media niet. Soms krijg ik wel eens wat doorgestuurd, maar zolang ik niets hoor, interesseert het me niet. Blijkbaar was de Chinese club van Fellaini geïnteresseerd? Dat was naar mijn weten nooit aan de orde, net als Turkije. Ik zat met Palace op dezelfde golflengte voor een nieuw contract. Ik wil ook niet gewoon vertrekken zonder de club daar iets voor terug te geven."

Dante Bellon

Premier League \\ Liverpool FC \\ Crystal Palace
 
 
Reacties.