Euvrard blij met getoonde veerkracht en blikt vooruit naar clash met Stijn Vreven

23 november 2019 19:15

De peptalk van Vincent Euvrard moet de moeite geweest zijn. Zijn spelers kwamen wel erg gretig voor de dag in Het Kuipje en speelden een uitstekende eerste helft. Nadien was het kwestie de zege over de streep te trekken. Nu is het uitkijken naar de ontmoeting met Lokeren en Stijn Vreven.

Euvrard vond dat OHL in Westerlo bij de pauze eigenlijk al met een ruimere score had moeten leiden. "In de eerste helft hadden we de volledige controle, speelden we goed balbezit en vonden we de ruimtes. Er zat ook heel veel diepgang in het spel en er was heel veel gevaar in de zestien meter. Het was voor hen nog een zeer gevleide ruststand.

Daardoor bleef die tegenstander ook in de wedstrijd en kreeg OHL het na rust bij momenten nog lastig. "We hebben het balbezit iets te veel aan Westerlo gelaten en zelf waren we iets te passief in de duels. Al bij al vond ik dat we gemakkelijk overeind zijn gebleven. We hebben toch weer heel veel veerkracht getoond."

Principes Vreven gekend

Volgende opdracht voor de Leuvenaars is een ontmoeting met Lokeren, dat zopas van trainer wisselde. "We zullen zien in hoeverre Stijn Vreven de tijd krijgt om zijn principes te installeren. Maar ook die kennen we uit zijn periode bij Lommel en Beerschot. We zullen onze eigen kwaliteiten moeten gebruiken om Lokeren te verslaan." 

Redactie

1e klasse B \\ Westerlo \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.