Overzicht Bundesliga: Flick boekt derde zege op rij met Bayern, sterke Raman loodst Schalke voorbij Werder Bremen

23 november 2019 17:31

In de Bundesliga stonden er zaterdagnamiddag vijf wedstrijden te gelijk op het programma. Bayern ging op bezoek bij Fortuna Düsseldorf en Benito Raman speelde met FC Schalke 04 tegen SV Werder Bremen.

Bayern had onder ad-interimcoach Hans-Dieter Flick nog niet verloren en was dat ook niet van plan bij Fortuna Düsseldorf. Pavard, Tolisso en Gnabry zorgden in het eerste half uur meteen voor een comfortable 0-3 voorsprong. Na de rust haalden de bezoekers de voet van het gaspedaal, Coutinho legde de 0-4 eindstand wel nog vast na een leuke combinatie met Lewandowski. Bayern springt voorlopig naar de tweede plaats in de stand op een punt van Borussia Mönchengladbach.

Competitieleider Gladbach gingen dan weer onderuit bij 1.FC Union Berlin. De ervaren aanvaller Anthony Ujah maakte er na een kwartier voetballen 1-0 van. Gladbach kwam met onder meer een schot op de lat van Patrick Herrmann wel enkele keren dicht bij de gelijkmaker, maar beet de tanden toch stuk op een sterke defensie. Sebastian Andersson legde in het slot van de wedstrijd ook de 2-0 nog binnen.

Raman schittert bij Schalke

Benito Raman ging met FC Schalke 04 op bezoek bij SV Werder Bremen en maakte een hele goede beurt. De Rode Duivel maakte een doelpunt en gaf een assist en zorgde ervoor dat zijn team met 1-2 won. Schalke springt naar plek vier in de Bundesliga. 

Overige uitslagen:

Eintracht Frankfurt-VfL Wolfsburg 0-2

Bayer 04 Leverkusen-SC Freiburg 0-0

RB Leipzig-1.FC Köln 18:30

 

Arjen T'Sjoen

Bundesliga \\ Bayern München \\ Werder Bremen \\ FC Schalke 04 \\ Fortuna Düsseldorf
 
 
Reacties.