🎥 Kevin De Bruyne schenkt Manchester City de overwinning in topper tegen Chelsea

23 november 2019 20:55

Zaterdag heeft Manchester City de belangrijke topper tegen Chelsea winnend afgesloten. Kevin De Bruyne eiste een hoofdrol op met een doelpunt.

In de Engelse Premier League heeft Manchester City een belangrijke overwinning geboekt met het oog op Liverpool. In het Etihad Stadium vloerde de Citizens Chelsea met 2-1. Kevin De Bruyne eiste een hoofdrol op met een doelpunt.

N'Golo Kanté bracht Chelsea in een intense eerste helft al na 21 minuten op voorsprong. RIyad Mahrez bracht net voor het halfuur de bordjes gelijk. Dan was het tijd voor Kevin De Bruyne om enkele minuten later zijn club op voorsprong te trappen. Al week zijn schot wel af.

De tweede helft zakte qua niveau. Zowel Chelsea als City zochten nog wel een doelpunt, maar dat viel er niet meer. En als City dan in de toegevoegde tijd toch nog kon scoren, keurde de VAR het doelpunt van Sterling af voor buitenspel.

Door de overwinning wipt City nu over Chelsea naar de vierde plek op negen punten van leider Liverpool. Chelsea telt twee punten minder.