Napoli kan niet winnen bij AC Milan en verliest stilaan de voeling met de top vier

23 november 2019 19:53

AC Milan en Napoli zijn voorlopig niet bezig aan hun beste seizoen. Beide teams konden zich eigenlijk geen puntenverlies veroorloven, maar kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Dries Mertens begon na enkele mindere weken op de bank bij SSC Napoli. Zomeraanwinst Hirving Lozano kreeg een kans in het basiselftal. AC Milan begon beter aan de wedstrijd en kreeg enkele kansjes via Giacomo Bonaventura en Krzysztof Piatek. Het doelpunt viel wel aan de overkant, de Mexicaan Hirving Lozano trapte de 0-1 hard voorbij Donnarumma.

AC Milan ging meteen op zoek naar de gelijkmaker en maakte die ook. Rade Krunic vond Bonaventura in het strafschopgebied en die trapte de bal hoog in doel. In de tweede helft kregen we vooral veel overtredingen en rommelig voetbal te zien. Fernando LIorente liet drie minuten voor tijd wel nog een mooie kopkans onbenut. Napoli volgt nu op 15 punten van competitieleider Juventus en staat ook al vier punten achter op het nummer vier Cagliari dat nog een match te goed heeft.