Niets dan lyrische woorden voor Kevin De Bruyne na zege tegen Chelsea: "Hij is dé man"

23 november 2019 22:50

Zaterdag won Manchester City de belangrijke wedstrijd tegen Chelsea. Het was geen makkelijke zege voor City, maar wel eentje om de voeling met Liverpool ietwat te behouden. Kevin De Bruyne maakte de 1-1.

Al week de Gentenaar zijn schot we af. Maar volgend de Engelse media was er geen speler die nog maar kon tippen aan zijn prestatie. Volgens het regionale Manchester Evening News was zijn doelpunt niet zijn mooiste, maar wel van cruciaal belang. "Dat zorgde ervoor dat hij een hemelsblauwe tornado werd die City de weg naar voor toonde."

Squawka gaf de Rode Duivel een 8 op 10 voor zijn prestaties en daardoor was hij man van de match. "Zijn passes waren subliem, bewoog goed tussen de linies en maakte heel wat acties met de bal aan de voet waardoor hij City vooraan hield. Na zijn gelijkmaker werd het meeste van zijn werk verbrod door zijn ploegmaats. Hij blijft de man van dit City."

Sky Sports was nog lyrischer en gaf hem bijna een perfect rapport met 9 op 10. "Zijn gelijkmaker werd het keerpunt. Zijn doelpunt kende dan wel wat geluk, toch zorgde hijzelf voor de verandering in de wedstrijd. De Belg is dé sterkhouder van deze ploeg."

Dante Bellon

Premier League \\ Manchester City \\ Chelsea
 
 
Reacties.