Leegloop bij Napoli dreigt, transfer Dries Mertens komt heel dichtbij: "Mag onderhandelen"


Foto: © photonews 23 november 2019 21:35

Het gaat van kwaad naar erger bij Napoli. Voorzitter De Laurentiis bevroor de lonen, een leegloop dreigt nu voor de club.

Aurelio De Laurentiis, voorzitter van Napoli, heeft de betaling van de spelerslonen bevroren. Na de wedstrijd tegen Salzburg stuurde hij zijn spelers op trainingskamp, maar die bedankten vriendelijk en trokken huiswaarts. 

Er was al sprake dat de lonen voor de helft betaald zouden worden, maar dat zou volgens La Gazzetta dello Sport veranderen naar een boete van vijfentwintig procent op het loon van iedere speler. Als ook geen lonen van de maand oktober.  

Leegloop

De voorzitter wil vervolgens ook enkele sterspelers laten vertrekken, waaronder Dries Mertens. Naar eigen zeggen zou hij samen met ex-Genkspeler Kalidou Koulibaly, Jose Callejon, Allan en Lorenzo Insigne de aansteker van heel het gebeuren zijn. 

China

Mertens werd eerder al gelinkt aan Inter Milaan en mag nu volgens de Italiaanse krant ook beginnen te negotiëren met de club vanaf januari. Dat betekent dat hij vrij mag vertrekken. Callejon geniet interesse uit China.

Serie A \\ AC Milan \\ Napoli
 
 
 
Reacties.