Vercauteren tevreden? "Nee, wat vandaag goed is, wil ik morgen verbeteren"


Foto: © photonews 24 november 2019 13:29

Twee weken interlandbreak, maar door blessures en nationale opdrachten heeft Franky Vercauteren bijna niet met zijn basisploeg kunnen trainen. "Pas vrijdag zijn we met het voorbereidend werk kunnen beginnen."

Zowat heel zijn basisploeg was weg de afgelopen twee weken. "We hebben wat werk kunnen doen, maar pas vrijdag hebben we er echt kunnen aan beginnen", knikte Vercauteren. "Er zijn nieuwe dingen die we getraind hebben en die eventueel van pas kunnen komen in een wedstrijd, maar de rest van de jongens heeft dat nog niet meegekregen."

Er werd wel een oefenmatch gespeeld tegen KV Oostende, maar die werd verloren (3-1). "Het resultaat in die wedstrijden interesseert me helemaal niet", haalde Vercauteren zijn schouders op. "Of sommigen dan hun kans niet gegrepen hebben? De prioriteit is niet winnen, maar wel om te werken op bepaalde vlakken."

Maar staat Anderlecht op dit moment waar Vercauteren ze wil hebben? "Ik sta nooit waar ik wil staan", lachte hij. "Wat vandaag goed is, wil ik morgen verbeteren."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.