Povere wedstrijd tussen Virton en Roeselare levert beide teams een punt op

24 november 2019 18:36

Virton en Roeselare verloren allebei hun eerste wedstrijd in de tweede periode en wilden dan ook graag punten pakken.

De revelatie van de eerste periode Virton wilde graag de punten thuis houden tegen Roeselare. Door de nederlaag op de eerste speeldag moesten ze zich dus herpakken als ze ook wilden meestrijden voor dat tweede finaleticket. In de eerste helft was er weinig goed voetbal te zien in het Stade Yvan Georges. Halfweg stond het nog 0-0.

Na de rust kwam de thuisploeg snel op voorsprong. Vanzo legde de bal op het hoofd van Stelvio Cruz en die verschalkte Biebauw: 1-0. Roeselare kwam heel snel weer terug. Naessens zette uitstekend voor en Nouri duwde de gelijkmaker binnen. Doelpunten vielen er nadien niet meer waardoor beide teams met 1 op 6 aan de tweede periode begonnen zijn.