Coach Galatasaray met handen in het haar voor confrontatie met Club Brugge: "Nog nooit tegengekomen"

25 november 2019 19:45

Fatih Terim zit met de handen in het haar. Zijn ploeg wordt geteisterd door een ware blessuregolf, en dat net voor de belangrijke wedstrijd in de Champions League tegen Club Brugge van dinsdag. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt", klonk het bij de Turkse coach.

Op de persconferentie van maandag was de hoge blessurelast bij Galatasaray hét gespreksonderwerp. Trainer Fatih Terim wordt er haast radeloos van. "We missen dinsdag veel spelers. Ik krijg de selectie amper vol en zal enkele jeugdspelers op de bank moeten zetten. Het is ongelooflijk jammer dat we deze wedstrijd met een halve B-ploeg moeten aanvatten. Dit heb ik nog nooit meegemaakt", klonk het bij de ervaren Turk.

Terim mist onder meer Luyindama (ex-Standard) en Radamel Falcao. Ook Andone en Ozbayrakli moeten geblesseerd verstek geven. Steven N'Zonzi en Akgün zitten dan weer een schorsingsdag uit. De Nederlandse international Ryan Babel is twijfelachtig door een knieblessure die hij bij Oranje opliep.

Fatih Terim had nog een boodschap voor de fans van Galatasaray, die sowieso al heel fanatiek zijn. "We hebben jullie steun nu meer dan ooit nodig. Zonder jullie hebben we geen kans." Met andere woorden, het belooft dinsdag een heksenketel te worden in Ali Sami Yen. 

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ Galatasaray
 
 
Reacties.