Philippe Clement strijdvaardig:"Galatasaray is heel goed, maar wij gaan uit van eigen sterkte"

25 november 2019 19:02

Dinsdagavond neemt Club het in Istanboel op tegen Galatasaray. Ondanks het feit dat Gala een vormdip kent en enkele spelers moet missen, zal het een zware avond worden voor de troepen van Philippe Clement, die hoe dan ook van eigen sterkte zal uitgaan.

Op de persconferentie van maandag sprak de T1 van Club klare taal: "Wij komen naar hier om onze wedstrijd te spelen. We willen deze wedstrijd winnen en gaan dus uit van eigen sterkte. Al beseffen we maar al te goed dat Galatasaray een goede ploeg is, die het Real Madrid en PSG in eigen huis heel moeilijk heeft gemaakt. Het zal een match worden die op details beslist zal worden. Het is aan ons om de details in ons voordeel te doen kantelen."

De geschorste Vormer reisde mee af naar Istanboel. "Ook dat is belangrijk voor ons, elk procentje dat hij kan bijdragen tot een goed resultaat is meegenomen. We kregen al drie keer minder dan we verdienden, hopelijk wordt dit dinsdag anders."

Uiteraard kwamen er ook vragen over Diagne, die door club van Galatasaray gehuurd wordt. Clement reageerde laconiek op de situatie van zijn Senegalese woelwater. "Hij staat momenteel op het trainingsveld in Brugge, maar ik focus me veel liever op de jongens die hier zijn. Het is aan hem om te tonen dat hij deel wil uitmaken van ons team. Is dat het geval, kan hij snel terug zijn", besluit Clement.

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ Galatasaray
 
 
Reacties.