Marc Degryse ziet bewijs dat Club stilaan uitgroeit tot topclub: "Niet langer tevreden met een stunt in Madrid"

25 november 2019 21:04

Dinsdag staat Club voor een levensbelangrijke wedstrijd in de Champions League, die bepalend zal zijn voor het vervolg van het (Europese) seizoen. Analist Marc Degryse laat zijn licht alvast schijnen op deze wedstrijd.

Marc Degryse vertelt aan HLN dat hij Club Brugge stilaan ziet uitgroeien tot een topclub. Niet enkel door de prestaties op het veld, maar ook door de benadering van een wedstrijd zoals die van morgen, in en tegen Galatsaray.

"Dit Club Brugge is niet langer meer tevreden met enkel een stunt in Madrid of een goeie prestatie in Parijs. Iedereen snakt naar Europees overwinteren en een zege tegen Galatasaray. Al gaan ze niets cadeau krijgen, ze zullen zichzelf moeten belonen."

"Ik heb er alvast vertrouwen in dat de ploeg er zal staan. Ze maakten al een serieuze progressie doorheen deze campagne. De matchen tegen Madrid en PSG moet Club vertrouwen geven om, ook zonder Vormer, weer dominant en vanuit eigen sterkte te gaan voetballen. Het wordt voor Vanaken een wedstrijd om te tonen dat hij ook internationaal kan uitblinken", besluit Degryse.

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ Galatasaray
 
 
Reacties.