Kompany mee naar het EK? "Geen stress, ik verzeker je dat hij klaar gaat zijn!"


Foto: © photonews 25 november 2019 09:48

Deze voormiddag stelt Pierre Kompany zijn boek voor: 'Van Congo tot Ganshoren, een ongelooflijk leven'. De burgemeester van Ganshoren heeft ook zijn mening over zijn zoon en het huidige Anderlecht.

Vince werkt achter de schermen nog altijd aan de toekomst van Anderlecht. "Met wat meer geluk heeft Anderlecht meer punten, maar dat is nu eenmaal niet het geval. Vincent is geduldig. Hij weet dat paars-wit tijd nodig heeft, maar uiteindelijk komen ze wel weer terug op het hoogste niveau”, aldus vader Kompany in La Dernière Heure.

“Ja, ik geloof in ‘het Proces’. De jongeren zijn de toekomst van de club. Ze niet langer verkopen voor zes à tien miljoen, maar hen integreren in een écht project zodat ze later voor 14 of 15 miljoen kunnen vertrekken. Dat is een goede aanpak.” 

En Kompany zelf? Want het is al een tijdje geleden dat we die zagen. Het EK komt er binnen zes maanden ook aan.  “Geen stress”, grijnst vader Kompany. “Ik kan je verzekeren dat Vincent klaar zal zijn. Op dit moment pakt hij de tijd om volledig te herstellen zonder een risico te nemen.”

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.