Kan Club Brugge zich nu al verzekeren van Europees voetbal na de winter tegen 'B-elftal'?

26 november 2019 10:52

Dinsdagavond komt Club Brugge in actie in de groepsfase van de UEFA Champions League. Als blauw-zwart wint dan is het al zeker van Europees voetbal na de winterstop.

Het gaat momenteel niet zo goed bij Galatasaray. De Turkse topclub verloor afgelopen weekend van Istanbul Basaksehir en kent ook heel wat blessureleed. Radamel Falcao, Christian Luyindama, Florin Andone,  Sener Özbayrakli zijn geblesseerd en Ryan Babel en Fernando Muslera zijn twijfelachtig. Verder mist hoofdcoach Fatih Terim ook Steven N'Zonzi en Yunus Akgün die geschorst zijn.

Club Brugge moet het wel doen zonder aanvoerder Ruud Vormer die zijn derde schorsingsdag uitzit. Als blauw-zwart wint is het zeker van de 1/16e finales in de Europa League en mag het zelfs nog dromen van overwinteren in de UEFA Champions League. Real Madrid speelt thuis tegen PSG vanavond. Als de Spaanse topclub wint dan is het zeker van de volgende ronde. Anders speelt het op 11 december op bezoek bij Club om een ticket voor de volgende ronde veilig te stellen. 

Arjen T'Sjoen

Champions League \\ Club Brugge \\ Galatasaray
 
 
Reacties.