🎥 AA Gent en Standard kunnen gouden zaken doen in Europa League

27 november 2019 08:31

De Belgische ploegen kunnen in de Europa League een uitstekende zaak doen vanavond. Standard kan zich een uitstekende uitgangspositie geven, AA Gent hoeft enkel maar te winnen. Maar wat kan er nog in de groepen van de Belgen?

Groep F

In groep F staat Standard voor geen onmogelijke opgave op het veld van Vitoria Guimaraes. Mits een overwinning doet Standard een gouden zaak voor de volgende ronde. Maar de laatste wedstrijd tegen Arsenal zal alles beslissen. 

Net als voor Frankfurt dat dan tegen Guimaraes speelt. Arsenal heeft aan een punt tegen Eintracht Frankfurt genoeg om zich al te plaatsen voor de volgende ronde. 

Stand in groep F

Arsenal - 10

Standard - 6

Frankfurt - 6

Guimaraes - 1

Groep I

AA Gent heeft het prachtige voordeel om met drie punten voorsprong aan de leiding te staan in hun groep. De Buffalo's trekken op speeldag 5 naar Saint-Etienne, dat voorlaatste staat in de groep. AA Gent plaatst zich met een gelijkspel en pakt groepswinst met een overwinning.

Als Wolfsburg vanavond wint bij Oleksandrië en Gent pakt een punt, dan gaan de Duitsers mee naar de volgende ronde. Oleksandrië is uitgeschakeld als het verliest van Wolfsburg.

Stand in groep I

AA Gent - 8

Wolfsburg - 5

Saint-Etienne - 3

Oleksandrië - 3

Europa League \\ KAA Gent \\ Standard
 
 
 
Reacties.