'Galatasaray heeft al een beslissing genomen over Mbaye Diagne'

27 november 2019 22:23

Mbaye Diagne reisde gisteren in zijn eentje af naar Istanboel. De aanvaller van Club Brugge hoopt vervroegd te kunnen terugkeren naar Galatasaray. De Turkse media kennen het antwoord al.

Mbaye Diagne maakte zichzelf onmogelijk in de wedstrijd op het veld van PSG door een strafschop op te eisen én vervolgens te missen. Sindsdien wordt de aanvaller geweerd uit de selectie bij Club Brugge. 

Gisteren was Diagne echter wel aanwezig in Istanboel. Niet met Club Brugge, maar op eigen houtje. Er werd met alle partijen gesproken over een vervroegde terugkeer van de aanvaller naar moederclub Galatasaray. 

Cim Bom Bom heeft het voorstel dan wel overwogen om de blessurelast op te vangen. Maar nu de Turkse topclub op de rand van de Europese uitschakeling staat ziet de situatie er plots helemaal anders uit. 

Opgeluchte Turken

Futbol Arena claimt zelfs te weten dat Galatasaray Club Brugge én Diagne al op de hoogte heeft gebracht van de beslissing. De Turkse fans zijn alvast opgelucht. Zij hopen Diagne nooit meer in hun geliefde shirt te moeten zien.

Redactie

Champions League \\ Club Brugge \\ Galatasaray
 
 
Reacties.