🎥 Quincy Promes en Hakim Ziyech zorgen nu ook voor (wifi-)verbinding naast het veld: "HZ-QP CONNECTIONS"

28 november 2019 17:54

Ajax won woensdag op het veld van Lille met 0-3. Hakim Ziyech en Quincy Promes waren alweer in grootse doen, een hechte connectie op het veld. Maar op de treinreis terug naar huis, hadden de twee ook hun eigen verbinding klaar.

Woensdagavond maakte Ajax brandhout van Lille. Meer bepaald Qunicy Promes en Hakim Ziyech. Beide heren vinden elkaar perfect de laatste weken. Promes' laatste vijf doelpunten kwamen overigens allemaal op assist van Ziyech. Ook in Rijsel was dat niet anders.

De Nederlandse voetbalcommentator Wytse van de Goot had dat ook gezien en sprak in zijn commentaar over "de telepathie van de eeneiige voetbaltweeling Ziyech-Promes". "Met een onzichtbare lijn met elkaar verbonden; hun eigen wifi-netwerkje", zei hij na het doelpunt van Promes.

En dat is ook de Amsterdamse club niet ontgaan, want op de sociale media deelde de Nederlandse recordkampioen een video waarop te zien is dat Ziyech zich op de trein van Rijsel naar Amsterdam aanmeldt op het wifi-netwerk HZ-QP CONNECTION, met als wachtwoord wizard22. Of de verbinding even sterk was als die op het veld, is niet geweten.

Dante Bellon

Nederlandse Eredivisie \\ Champions League \\ Ajax \\ Lille OSC
 
 
Reacties.