🎥 Wereldberoemde ballenjongen Tottenham reageert voor het eerst: "Ik heb zelfs het doelpunt gemist"

28 november 2019 18:13

Callum Hynes is sinds dinsdagavond een cultheld in de voetbalwereld. Meer specifiek bij Tottenham. Dat allemaal dankzij een snelle balhandeling en felicitaties van José Mourinho.

Callum Hynes is de 15-jarige ballenjongen die dinsdagavond Tottenham opweg zette naar de gelijkmaker tegen Olympiakos. Hynes gaf de bal snel mee met Serge Aurier, die meteen Lucas Moura opweg zette richting zestienmeter. Kane moest de assist maar binnen duwen.

José Mourinho loofde de ballenjongen na de wedstrijd en was beteuterd dat hij hem niet meer vond na de wedstrijd. Maar de vijftienjarige jongeman beziet het allemaal niet zo groot. "Ik deed gewoon wat ik moest doen", reageerde hij op de site van de Spurs. Na het doelpunt ging The Special One Hynes bedanken voor de "assist". 

Lees verder onder de video.

Maar toch vindt Callum het allemaal wel speciaal wat er zich afspeelt. "Het is wat surrealistisch. Ik deed gewoon mijn werk en kan nog niet echt geloven wat er gebeurd is. Ik zag zelfs het doelpunt niet omdat ik de buitengetrapte bal was aan het zoeken. Plots hoorde ik iedereen juichen en zag Harry Kane vieren. Die herhaling op het scherm... ongelooflijk."

De jongen kreeg daarop ook felicitaties van Mourinho. "Dat moest niet. Het was wel enorm aardig van hem. Het is een herinnering die me altijd zal bijblijven. Maar ik kon jammer genoeg niet blijven want ik had een dag later examen wiskunde."

Zaterdag zit Callum Hynes opnieuw langs de lijn. Dan speelt Tottenham tegen Bournemouth.

Dante Bellon

Premier League \\ Tottenham
 
 
Reacties.