Het wordt spannender dan ooit: wie haalt volgens u play-off 1?


Foto: © photonews 29 november 2019 11:43

We zijn over halfweg de vaderlandse competitie. En eens te meer lijkt het wel eens een bijzonder pittige strijd te kunnen gaan worden om play-off 1.

Antwerp (4 op 6 tegen Gent), Zulte Waregem (winst op Mechelen) en Charleroi (winst op STVV) deden afgelopen weekend goede zaken in de strijd om play-off 1. Club Brugge staat afgetekend aan de leiding, maar de kloof tussen de nummer 2 (Standard, 30 punten) en het nummer 10 (Anderlecht, 21 punten) is 'amper' negen punten.

Iedereen die een goede reeks neerzet de komende veertien speeldagen, zou dus wel eens in play-off 1 terecht kunnen komen. Standard en Gent hebben naast Club Brugge al het meeste standvastigheid laten zien, maar met een slechte reeks zouden zij snel uit de top-6 kunnen vallen.

Genk en Anderlecht maakten dit seizoen dan weer nog niet al te veel indruk, maar staan ook op zes punten van de goede kant van de lijn. Zeker als de nieuwe coaches bij beide ploegen de boel kunnen aanzwengelen is er misschien nog wel een en ander mogelijk.

Wie haalt volgens u play-off 1? Laat het ons hieronder weten en debatteer rustig mee! 

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ Zulte Waregem \\ KV Mechelen \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.