Einde voor Unai Emery bij Arsenal? "De club speelt momenteel op degradatieniveau"

29 november 2019 07:55

Donderdagavond ging Arsenal in eigen huis met 1-2 onderuit tegen Eintracht Frankfurt. Het is dan ook de vraag of Unai Emery nog lang bij de club mag blijven.

Afgelopen maand werd Arsenal uitgeschakeld in de League Cup, pakte het 4 op 15 in de Premier League en ging het dus thuis onderuit in de UEFA Europa League tegen Eintracht Frankfurt. De stoel van Unai Emery begint te wankelen: "Zowel de spelers als ik zijn beter dan wat we op dit moment tonen. We zijn ons vertrouwen wat kwijt en hebben dringend een overwinning nodig."

Vragen over zijn toekomst wilde Emery niet beantwoorden: "Ik denk nu alleen aan de volgende wedstrijd tegen Norwich City. Ik moet nu gaan uitzoeken hoe de ploeg dit weekend beter zal spelen."

Nog niet direct een ontslag 

Volgens analist Martin Keown zal Unai Emery nog wat extra tijd krijgen: "De club wil niet panikeren, maar Emery is de weg wat kwijt. Misschien kan hij de club gewoon niet verder brengen", tekende Sporza op. "Arsenal speelt momenteel op degradatieniveau. Het bestuur zal een beslissing moeten nemen, anders dreigt de club helemaal weg te zakken."

Arjen T'Sjoen

Europa League \\ Arsenal \\ Eintracht Frankfurt
 
 
Reacties.