🎥 Bayern München laat eerste plek liggen: ex-Genkspeler smeert Flick eerste tegengoals aan

30 november 2019 20:45

Bayern München heeft zaterdagavond nagelaten om RB Leipzig te vervoegen bovenaan het klassement. Door het puntenverlies ligt alles op een zakdoek bovenin de Bundesliga.

Bayern startte niet al te geweldig aan de partij tegen Bayer Leverkusen. Na tien minuten knalde Gnabry op de paal, maar aan de overkant was het Leon Bailey, ex-Genk, die voor de openingstreffer zorgde.

Net voor het halfuur had Diaby dé kans op de 0-2 aan de voet, maar aan de overkant scoorde Thomas Müller de gelijkmaker voor de Beierse club.

Al duurde het niet lang vooraleer er opnieuw een doelpunt viel. Opnieuw was het Bailey die zijn team op voorsprong bracht met een geweldige voorbereiding. Het was al Bayern wat de klok sloeg. Tah kreeg in de slotfase nog rood. Bayern drukte het gaspedaal extra in, maar telkens lag doelman Hradecky in de weg. 

Door de nederlaag blijft Bayern vierde in het klassement met een punt meer dan Dortmund en drie minder dan leider Leipzig. Wolfsburg staat negende op amper zeven punten van Leipzig.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Bundesliga \\ Bayern München \\ Bayer Leverkusen
 
 
 
Reacties.