🎥 Jürgen Klopp noemt reservedoelman Liverpool man van de match na rode kaart

30 november 2019 20:53

Liverpool won dan wel zaterdagnamiddag van Brighton, het opvallendste moment van de match was de aansluitingstreffer.

Virgil van Dijk bracht Liverpool met twee doelpunten op een comfortabele voorsprong. Maar het werd toch nog nagelbijten voor The Reds wanneer Lewis Dunk de aansluitingstreffer op heel rare wijze binnenduwde. 

Doelman Allison kreeg een rode kaart nadat hij de bal buiten de zestien met de hand raakte. Reservedoelman Adrian moest koud inkomen en was duidelijk nog niet klaar voor de vrije trap van Lewis Dunk.

Liverpool won de wedstrijd uiteindelijk nog vrij makkelijk. Na de wedstrijd verdedigde Jürgen Klopp zijn doelman en wees hij met de vinger richting de scheidsrechter. "Waarschijnlijk zal Virgil man van de match zijn, maar voor mij is dat Adrian. Hij komt koud in het veld en maakt nog twee geweldige reddingen."

Klopp heeft toch enige commentaar over het tegendoelpunt. "Het was slim van Dunk, maar Adrian komt er net op en wil zijn muur zetten. Dat de scheids dat zomaar laat gebeuren... maar goed."

Manchester City speelde gelijk op Newcastle. Daardoor loopt Liverpool uit in het klassement. "Het is hoe het is. Maar als Leicester zondag wint, dan staan we er weer maar acht voor. We denken niet aan hoeveel punten we voor zouden staan. Ik wil gewoon elke match winnen."

Dante Bellon

Premier League \\ Liverpool FC \\ Brighton
 
 
Reacties.