Balanta krijgt de voorkeur op Rits voor wedstrijd tegen Moeskroen

30 november 2019 10:00

Club Brugge ontvangt om 18u Moeskroen. Is blauw-zwart al gerecupereerd van het felbevochten gelijkspel in Turkije van dinsdag?

Club Brugge staat comfortabel op kop van de ranking met 36 punten uit vijftien wedstrijden en won vorige week met de handrem op van KV Oostende.

Moeskroen zit nog steeds in de slipstream van play-off 1. Vorige week hield het na een interessante wedstrijd een punt thuis tegen Racing Genk.

Zoek in de blauw-zwarte selectie vooral niet naar Mbaye Diagne. Die was er de afgelopen weken al niet meer bij en mag nu zelfs niet meer meetrainen met de A-kern.

In vergelijking met de wedstrijd in de Champions League vallen Kobe Cools en Thibaut Vlietinck af. Ruud Vormer was geschorst op het kampioenenbal maar is er tegen Moeskroen wél bij.

Moeskroen was trouwens de laatste Belgische club die ging winnen in Jan Breydel. Dat was op 17 maart op de laatste speeldag van de reguliere competitie. Selim Ammalah (intussen Standard) en Nemanja Antonov scoorden toen de bezoekende doelpunten.

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.