Kon Moeskroen beter doen dan de nederlaag in Brugge? "We speelden goed, maar..."


Foto: © photonews 30 november 2019 23:37

Net zoals in de heenwedstrijd kon Moeskroen gelijke tret houden met Club Brugge, maar -ook zoals in de heenwedstrijd- ontbrak het bij Excel vooral aan open kansen om de leider te verontrusten.

Club Brugge wilde snel scoren om Moeskroen meteen op achtervolgen te laten aanwijzen. Na amper twintig seconden had Krépin Diatta al een goede kans op het openingsdoelpunt. "We wisten dat het kon gebeuren en als ze daar al scoren dan hadden we een andere match gekregen", vertelde Fabrice Olinga na de match.

"Fighting Spirit"

Zelfs al had Brugge een kwartier later de score geopend, had Moeskroen niet bezweken. "We hebben de kwaliteiten om het hen moeilijk te maken en om te strijden tegen dit Brugge. Dat hebben we ook geprobeerd. Alleen mankeerde het aan de nodige lef", vervolgde de Kameroener.

Les Hurlus zijn tevreden over hun prestatie in West-Vlaanderen. "Brugge verdiende om te winnen, maar we hebben een goeie match gespeeld. Eén als een hecht team. We misten wel de mogelijkheden die we anders wel creëren", zei Bruno Godeau. Olinga trad hem bij: "Ik onthoud vooral de fighting spirit van deze avond."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.