Jason Denayer pakt drie gouden punten met Lyon, Victor Osimhen blijft scoren voor Lille


Foto: © photonews 30 november 2019 22:43

Zes wedstrijden in de Ligue 1 op zaterdag. Jason Denayer kende een lastige trip naar Straatsburg waar hij collega-Rode Duivel Matz Sels tegenkwam. Victor Osimhen vond alweer de netten voor Lille en was daarmee van goudwaarde.

In de Franse Ligue 1 heeft Jason Denayer met Lyon weer aangeknoopt met een overwinning. De Rode Duivel ging met 1-2 winnen op het veld van Straatsburg, waar Matz Sels in doel stond. Door de overwinning wordt Lyon zesde met 22 punten, twee minder dan Angers dat derde staat. 

Momenteel staat ex-Carolo Victor Osimhen derde in de topschuttersranking. De 20-jarige aanvaller van Lille zorgde met een doelpunt vanop de stip -zijn achtste- voor de zuinige overwinning van Rijsel tegen Dijon. Lille staat samen met Lyon op een gedeelde zes plek. 

Wie opvallend, en vooral verrassend, bovenin meedraait dit seizoen is Angers. De club uit het Franse Westen staat derde met 24 punten. Mits een overwinning kon het naderen tot op een punt van Marseille, maar les Scoïstes kenden bij Nice een off-day (3-1).

Nog bovenin won Montpellier met 4-2 van Amiens, onderin kende de degradatietopper tussen Nîmes en Metz geen winnaar. Ook Reims en Bordeaux speelden gelijk.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Ligue 1 \\ Nice \\ Lyon \\ Lille OSC \\ Bordeaux \\ Strasbourg \\ Metz \\ Montpellier \\ Reims \\ Angers \\ Dijon \\ Amiens \\ Nîmes Olympique
 
 
 
Reacties.