Davino Verhulst weet dat er bij Lokeren niet gedroomd moet worden: "Daar moeten we niet over praten"

30 november 2019 08:15

Knokken om uit het sukkelstraatje te geraken, dat is de eerste opdracht voor Sporting Lokeren. En voorlopig de enige. Van de ambities uit het seizoensbegin blijft nog weinig over. Hoewel het in Leuven wel een tijdje goed stond, beseft doelman Verhulst dat de hoofden te snel naar beneden gingen.

Het was vloeken voor Verhulst en heel Lokeren toen Henry plots de 1-0 kon binnenkoppen. "Je weet dat zij voor de overwinning gaan en nadien gingen bij ons de hoofdjes zakken. Ik vond dat we tot aan dat doelpunt niet moesten onderdoen. Tot dan zat het echt goed. Het was moeilijk om dat te boven te komen."

Het is goed gedaan van Leuven - Davino Verhulst

Ze kennen in het Waasland ondertussen ook maar al te goed hun eigen gebreken. "Het is ook zo dat we niet veel kansen creëren in een wedstrijd. Dan moet je wachten tot dat kansje eens komt, maar het kwam niet en op de counter zijn zij dodelijk. Mercier doet dat goed en aan de tweede paal kopt Henry goed binnen. Het is goed gedaan van Leuven, maar daar kopen wij niets mee."

Zijn er al accenten van Stijn Vreven die te zien zijn in het team? "Vooral dat we het achteraan willen dichthouden en enkele looplijnen die we erin proberen te krijgen. Dat gaat niet van het ene moment op het andere." De realiteit is: 1 op 9. Moeten we Lokeren al schrappen voor de tweede periode? "We hebben een grote klap gekregen tegen Lommel. Je moet niet zeggen dat het boeken toe is, maar daar moeten we niet over praten."

Redactie

1e klasse B \\ Sporting Lokeren \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.