Cercle voor de tweede keer pas in de slotfase onderuit tegen Standard: "Toch was de ploeg fantastisch"

01 december 2019 22:39

Net zoals zijn voorganger bij Cercle Brugge in de heenronde moest Bernd Storck toekijken hoe Standard pas in de slotfase het verschil maakte en met de volle buit aan de haal ging. Zondag had Cercle dan ook nog eens zelf de kansen om te winnen, wat de nederlaag bijzonder zuur doet smaken.

In de heenmatch (0-2) vielen de goals van Standard in minuten 88 en 90+4, zondag lepelde Felipe Avenatti de 2-1 in de tweede minuut van de toegevoegde tijd tegen de touwen. "We waren zo dicht bij een punt en daarom is het heel jammer dat we het nog uit handen geven. Zoiets mag niet gebeuren in de blessuretijd, daar moeten we uit leren", baalde Bernd Storck als een stekker bij Sporza.

Het resultaat viel dus tegen voor groen-zwart, maar de Duitse coach probeerde vooral het goede mee te pikken uit de match. "De ploeg was fantastisch, zeker in de tweede helft. Nu heerst de ontgoocheling, maar we mogen hier met een opgeheven hoofd vertrekken. Wat positief was nemen we mee naar Genk", bleef de trainer van de hekkensluiter strijdvaardig.

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.