Vossen luid toegejuicht bij eerste invalbeurt van het seizoen: "Kippenvel, ben het publiek enorm dankbaar"

01 december 2019 09:32

Jelle Vossen mocht zaterdagavond na zeventig minuten invallen bij Club Brugge. Het was al van 10 augustus geleden dat Vossen nog eens mocht spelen.

58 minuten op speeldag drie tegen KV Oostende. Meer had de spits dit seizoen nog niet gespeeld. Hij haalde zelfs maar drie keer de bank. Voor het overige zat de voormalige Rode Duivel op de tribune.

Vossen is en blijft wel mateloos populair bij het blauw-zwarte publiek. Al tijdens zijn opwarming rolde meermaals ‘Jelle’ van de tribunes en toen hij tussen de lijnen kwam ging het geluid nogmaals crescendo. Ook na de wedstrijd vierde hij een feestje met de thuisaanhang. 

“Het kippenvel stond op mijn armen”, vertelde Vossen achteraf. “Ik ben het publiek daar enorm dankbaar voor. Dat bewijst ook dat ik altijd een heel goede band heb gehad met het Brugse publiek.”

“Het waren frustrerende maanden voor mij. Ik had altijd het gevoel dat ik dicht bij een selectie zat, maar dan krijg je elke week een mentale tik als blijkt dat je er toch niet bij bent. Maar ik ben hard blijven werken op training en ben daar vandaag voor beloond.”

“Ik ben alleszins erg hongerig voor de rest van het seizoen. Op dit soort momenten besef je pas hoeveel je van dit spelletje houdt. Deze invalbeurt is alleszins een serieuze opsteker. Hopelijk is dit het begin van een periode waarin ik veel kan spelen.”

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.