Manchester United blijft op een dood spoor zitten na gelijkspel tegen Aston Villa

01 december 2019 19:31

Manchester United heeft ook dit weekend geen zege kunnen boeken tegen Aston Villa. The Red Devils konden sinds begin november geen wedstrijd meer winnen.

Ole Gunnar Solskjaer gaf tegen Astana in de UEFA Europa League zijn vaste waarden rust en koos voor heel wat jonkies in het basiselftal. Tegen Aston Villa was het aan Rashford, Martial, Mata,... om opnieuw het verschil te maken. Na nauwelijks 10 minuten stond de 0-1 wel al op het bord want Jack Grealish maakte een erg knap doelpunt.

Man U leek uiteindelijk wel nog met de zege aan de haal te gaan na een own goal van doelman Tom Heaton en een doelpunt van Victor Lindelöf, maar Tyrone Mings maakte nog gelijk. Manchester United staat nu samen met Burnley en Crystal Palace op een gedeelde negende plaats.