Rondje Europa: Jonge Ajacied komt met hattrick, weersomstandigheden sturen topper in de war en Oude Dame laat punten liggen


Foto: © photonews 01 december 2019 14:25

Ook op zondag is er opnieuw heel wat te beleven op de Europese voetbalvelden. En dus gieten we alles voor jullie graag in een overzicht.

Italië

Juventus kon op zondagmiddag meteen een prima zaak doen in de Serie A, maar dan moest het in eigen huis wel voorbij Sassuolo geraken. En dat lukte uiteindelijk niet, het werd 2-2.

Ronaldo kon vanop de stip nog een puntje redden halfweg de tweede helft, nadat Bonucci de thuisploeg op voorhand had gezet en Boga en Caputo hadden gescoord voor de bezoekers.

Spanje

Sevilla blijft prima presteren in LaLiga. Ook thuis tegen Leganes werden opnieuw drie punten bijgeschreven aan het arsenaal.

Nederland

Het was het dagje wel voor Noa Lang. De 20-jarige middenvelder van Ajax wist op bezoek bij Twente een 2-0 achterstand met een hattrick quasi eigenhandig recht te zetten. Huntelaar scoorde tussendoor ook en zorgde in het slot zelfs nog voor een 2-5 eindstand.

Frankrijk

De wedstrijd tussen Monaco en PSG is afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden. Geen topper dus op zondagavond.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Ligue 1 \\ Serie A \\ Primera Division \\ Nederlandse Eredivisie \\ Ajax \\ FC Twente \\ Monaco \\ PSG \\ Juventus \\ Sevilla \\ Sassuolo \\ CD Leganés
 
 
 
Reacties.