Cercle Brugge trekt niet met een bang hart naar een uitverkocht Sclessin

01 december 2019 11:00

Standard gaat voor eigen volk op zoek naar een logische zege tegen Cercle Brugge. De laatste in de stand trekt niet met een bang hart naar Luik, want het haalde 4 op 6 én vorige week een eerste punt op verplaatsing. Dat zouden ze straks graag nog eens herhalen.

Sinds zaterdagavond moet Standard Charleroi naast zich dulden in het klassement en daar willen de Rouches zo snel mogelijk verandering in brengen. Dat kan met een zege of een gelijkspel tegen de Vereniging, maar in eigen huis kan er maar beter gewonnen worden tegen de rode lantaarn.

Cercle kan sinds lange tijd niet meer alleen laatste staan, maar dan is alleen een zege genoeg. De kloof van drie punten kon vorige week tegen Waasland-Beveren gedicht worden, maar de kelderkraker bleef op een gelijkspel steken. Voor een uitverkocht Sclessin wordt dat alles behalve een fluitje van een cent.

Selectienieuws

De bezoekers moeten het zonder hun aanvoerder Taravel doen. Ook Kouamé en Dabila zijn niet fit. Michel Preud'homme kan geen beroep doen op de zieke Boljevic.

Selectie Standard:

Selectie Cercle Brugge:

Hubert, Goblet, Hassen​, Serrano, Ueda, Panzo, Cassaert, Biancone​, Peeters, Omolo, Hoggas, Omeonga, Dekuyper, Donsah, Somers, Hazard, Saadi, Foster, Gory

Een stuntzege van hekkensluiter Cercle Brugge kan je maar liefst 9,25 keer je inzet opleveren bij betFIRST!

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.