Debutant, maar toch een van de betere Rouches: "Het doet me deugd dat ik het team zo kan helpen"


Foto: © photonews 02 december 2019 15:34

Standard won zijn laatste twee wedstrijden van Eupen en Cercle Brugge maar dat was toch met de nodige moeite. Het kon daarbij rekenen op een uitstekende Arnaud Bodart, de 21-jarige doelman die aan zijn eerste maanden op het hoogste niveau bezig is.

In de slotfase van de laatste drie matchen van Standard kon de beslissing aan weerszijden vallen, maar behoedde Arnaud Bodart zijn team voor een achterstand. Donderdag in Guimaraes bij 1-1 pakte hij uit met een beslissende save, net zoals zondag op een schot van Saadi. Tegen Cercle was hij weer een van de betere Rouches op het veld.

“Het doet me deugd dat ik het team in de slotfase zo kan helpen. Maar gezien het geleverde spel en de gecreëerde kansen maak ik geen kans om ‘man van de match’ te zijn”, liet Bodart optekenen na de match.

De ontlading was groot na de match omdat de winning goal zo laat viel, maar ook omdat de 1-2 kon vallen. “Misschien is de opeenstapeling van matchen wel de reden waarom we onszelf zo in de problemen brengen. De manier waarop was uiteraard niet fantastisch, maar op het einde is er maar een ding dat telt en dat is de zege”, besloot de Jonge Duivel.

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.