Spelen Tielemans en Praet hun trainer kwijt aan Arsenal door opstapclausule?

02 december 2019 11:02

De nederlaag tegen Frankfurt in de Europa League gaf voor het bestuur van Arsenal de doorslag om trainer Unai Emery te bedanken voor bewezen diensten. Nu is de Noord-Londense club op zoek naar een opvolger.

Arsenal denkt daarbij aan Brendan Rodgers. Er is wel een probleem: de Schotse trainer is de huidige manager van Leicester City. Arsenal staat op de achtste plaats in de Premier League en het Leicester City van Youri Tielemans en Dennis Praet staat knap tweede. 

Na de 2-1 zege tegen Everton gaf Rodgers bij Sky Sports toe dat er een opstapclausule in zijn contract zit waardoor hij door andere clubs kan worden weggekocht bij de Foxes. Het gaat naar verluidt om een bedrag van zo'n 16,4 miljoen euro.

Toch ziet het er, gezien de huidige klassering van beide clubs, niet naar uit dat Rodgers Leicester zal verlaten voor Arsenal. Ondanks het feit dat hij vele successen boekte bij Celtic kreeg hij veel kritiek toen hij tijdens het vorige seizoen voor de Engelse club koos. Een nieuwe controversiële overstap zou van het goede te veel zijn.

Premier League \\ Arsenal \\ Leicester City
 
 
 
Reacties.