Krijgt Dries Mertens binnenkort nieuwe coach bij Napoli? Deze naam ligt alvast op tafel


Foto: © photonews 02 december 2019 12:24

Gennaro Gattuso staat op de verlanglijst van twee clubs in de Serie A. Het kan dus zijn dat Dries Mertens een nieuwe coach krijgt.

Zowel Napoli als Fiorentina zouden volgens het Italiaanse Calciomercato interesse hebben in Gennaro Gattuso als nieuwe coach. De ex-trainer en -speler van AC Milan werd afgelopen zomer nog ontslagen in Milaan nadat hij zijn club niet naar de Champions League kon loodsen. 

De 41-jarige coach zit sinds zijn ontslag zonder club. En aangezien Fiorentina en Napoli tegenvallende resultaten kennen, wordt de naam van Rino genoemd bij beide clubs.

Vincenzo Montella verloor zondag met La Viola opnieuw en zakte terug naar de dertiende plek in het klassement. Ook Carlo Ancelotti en Napoli verloren opnieuw en konden al vijf wedstrijden op rij niet meer winnen. De situatie in de bestuurskamer maakte de situatie alvast niet beter.

Het is dus de vraag of Dries Mertens nog voor hij zou vertrekken bij Napoli een nieuwe coach krijgt of dat hij zijn laatste wedstrijden onder Ancelotti zal spelen.

Serie A \\ Fiorentina \\ Napoli
 
 
 
Reacties.